Ambachtelijke slagerij Joosten
Ambachtelijke Slagerij Joosten staat synoniem voor lekker. Alles wat wij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Ons assortiment is huisgemaakt. Kwaliteit van het beste vlees, met pure ingrediënten en bereid met passie voor lekker. Vers vlees, fijne vleeswaren, ambachtelijke worstsoorten, specialiteiten en scharrelvarkensvlees. Voor een heerlijke maaltijd, wanneer u zelf uitgebreid wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt. Altijd vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd lekker!


Bij onze slager kunnen klanten gebruik maken van onze thuisbezorgservice. We bezorgen het beste vlees bij mensen thuis. Of je nu een lekkere steak wilt voor de BBQ of een stoofpotje voor een gezellige avond met vrienden, wij bezorgen het. Bestellen kan gemakkelijk online of telefonisch. Bestel nu en geniet van het allerbeste vlees van onze slagerij!KLIK HIER VOOR
ONZE SPECIAL
VAN DE WEEK

  • Javaans smulpotje

    Een heerlijke kant-en-klare maaltijdsaus met mals rundvlees, uitgebakken rookspek, knapperige maïs, sperziebonen en een smakelijke Javaanse saus. Heerlijk met witte rijst, gebakken aardappelen, patat en wat rauwkost. Smakelijk eten!

    100 gram

    1,49